GeM training en Zeker Weten

GeM training en Zeker Weten

Mindset en vertrouwen bij kinderen

Een mindset training voor basisschoolkinderen: die moest er komen vonden wij!

schermafbeelding-2016-09-30-om-09-52-36

GeM training

Meike van Til

Van 2005 tot en met 2015 ben ik mede-eigenaar geweest van Huiswerkinstituut Amsterdam. Omdat ik vooral enthousiast word van het begeleiden van kinderen op het gebied van hun zelfbeeld en motivatie, ben ik in 2015 begonnen met GeM training als onderwijscoach en kinder- en jongerencoach. Ik begeleid kinderen van 8 tot 25 met hun persoonlijke groei en vertrouwen. Ook geef ik trainingen op scholen voor docenten en of leerlingen.

ZekerWeten

Fleur van Meeuwen

In de 20 jaar dat ik met veel plezier in het basisonderwijs gewerkt heb, heb ik ervaren hoe effectief het is om kinderen in hun kracht te zetten en de positieve impact van zelfverzekerdheid op de leerprestaties. Daarom help ik kinderen zich te richten op hun eigen kracht en talenten. Vier jaar geleden ben ik een eigen praktijk in Den Haag begonnen en vorig jaar hebben we een vestiging in Amsterdam geopend.

Een mindset training voor basisschoolkinderen was een wens van ons beiden: hoe mooi als kinderen al op jonge leeftijd leren wat de impact is van een groei mindset en hoe zij niet-helpende gedachten kunnen omzetten in helpende gedachten. Wij merken beiden hoe relevant het voor kinderen is om deze tools voor het leven mee te krijgen. Met veel plezier en passie werken wij samen in deze training.