Start nieuwe groep Flemmy II op maandag 14 mei

Met de methode “the work” van Byron Katie hebben de kinderen al kennis gemaakt bij Flemmy deel I. In deel I introduceerden wij de “fixed” en de “groei” mindset en leerden de kinderen niet-helpende gedachten omzetten in helpende gedachten. In Flemmy deel II staat het onderzoeken van gedachten centraal. In 5 bijeenkomsten leren de kinderen deze bijzondere methode toe te passen, waardoor zij altijd een manier hebben om niet-helpende gedachten te onderzoeken en daarmee rust in hoofd te creeëren.

5 weken vanaf maandag 14 mei, 1800 uur tot 1900 uur

Flemmy training, haal het beste uit jezelf!

Het beste uit je zelf halen, dat willen we allemaal wel toch? Hoe fijn is het dat kinderen zo gemakkelijk in staat zijn om niet-helpende gedachten om te zetten in gedachten die wel helpen. Kinderen herkennen snel wat een fixed mindset is en hoe je met de groei mindset net wel even doorzet om te bereiken wat je wilt of iets te doen waar je eigenlijk geen zin in hebt. Een vaardigheid voor het leven die een kind gemakkelijk toepast.

Dit is wat kinderen in de Flemmy training leren. Deze training is meer dan een faalangstreductietraining, omdat je levenslessen leert die voor iedereen behulpzaam zijn. Daarom zien wij ook veel kinderen in de training die al super positief zijn en enthousiast zijn over de tips die wij hen geven om de beste versie van jezelf te kunnen zijn.

Zoals een deelneemster aan de afsluitende bijeenkomst van de training deze week zei: “Ik word altijd zo blij van deze training!”